Firma Lyo Food a pregătit supa marocană cu polenta prin liofilizare. Liofilizarea este uscarea prin congelare. Nu conține conservanți.
Informații despre produs
Compania poloneză Lyo Food furnizează produse alimentare liofilizate de calitate (= congelate uscate) în magazine, din 1998. Ideea este de a oferi alpinistilor, turiștilor, marinarilor, sportivilor extremiști sau călătorilor cu alimente de înaltă calitate, ambalată cu toate macronutrienții importanți. În anul 2013, produsele alimentare ale firmei Lyo Food au câștigat premiul de aur Industry Awards, care este una dintre cele mai prestigioase premii care se acordă numai produselor de cea mai înaltă calitate, cu idee inovatoare. Produsele alimentare Lyo Foods, sunt 100% fabricate din ingrediente proaspete și naturale, din care compania își desfășoară activitatea doar pentru ea însăși.
Mâncarea de calitate Lyo food Supă marocană cu polenta este ideală pentru drumeții, excursii, pescuit, yachting etc. Supa de ciuperci gătită de firma Lyo Food este de calitate superioară. Este împachetată într-un ambalaj special de aluminiu care protejează împotriva umezelii și temperaturii. Din acest motiv, mâncarea nu își pierde valorile nutriționale, gustul și mirosul și este ideală pentru consum imediat. Mâncarea este confecționată 100% din ingrediente naturale.Nu se folosescconservanți artificiali și nici aditivi alimentari artificiali. Această regulă se aplică pentru toate produsele firmei Lyo Food.
Caracteristicile mâncării Lyo Food:
firma acordă atenție sporită nu numai procesului de liofilizare, ci și modului de preparare a alimentelor
ingrediente de înaltă calitate
fiecare mâncare se prepară normal înainte de liofilizare
se utilizează ingrediente 100% naturale și proaspete
unele legume și fructe sunt cultivate în propria fermă
Valoare nutritivă sporită - Alimentele liofilizate sunt foarte bogate în calorii. În plus, se păstrează toate vitaminele și mineralele. Mâncarea facilitează performanțele fizice de top.
Greutate redusă - în timpul procesului de liofilizare se îndepărtează 98% din conținutul de apă, lucru care minimalizează greutatea. Mâncarea este ușoară și foarte compactă.
Durabilitate sporită - mâncarea poate fi stocată pe o perioadă de câțiva ani. Deoarece conținutul de apă este eliminat în timpul procesului de liofilizare, efectele microorganismelor și enzimelor sunt inhibate. Fiecare plic este închis ermetic și conține un absorbant de oxigen.
Metode de preparare:
îndepărtați partea superioară a plicului deasupra benzii de resigilare
îndepărtați absorbantul de umezeală și turnați cantitatea necesară de apă fierbinte
amestecați bine și resigilați plicul
așteptați aproximativ 10 minute apoi rupeți partea superioară sub bandă
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.