Termosul pentru mâncare Esbit Sculptor cu un volum de 750 ml este realizat pentru a fi cât mai ușor de manevrat.
Informații despre produs
Poveste de succes a firmei Esbit a început din anul 1936, când a fost inventat alcoolul solid de Eriche Schumm. În curând au urmat și alte produse cum ar fi legndrul ”aragaz de buzunar” pe bază de alcool, care au fost produse peste 10 milioane de bucăți și se produc și în prezent.
Astăzi Esbit Gmbh oferă accesorii necesare pentru a putea supraviețui undeva departe de civilizație. Pe lângă producția inițială de aragaz de buzunar pe bază de alcool, s-au alăturat termosuri de alimente și băuturi, aragazuri pe bază de alcool lichid, seturi de vase, tacâmuri de titan, etc. Produsele Esbit au demonstrat că, chiar și în condiții meteorologice extreme, acestea sunt o sursă sigură de energie care ocupă spațiu. De aceea, Esbit a fost foarte des premiat ca fiind cel mai bun combustibil solid din lume.
Partea exterioară a termosuluiEsbit Sculptor este acoperită cu o vopsea specială verde, mată, care nu alunecă și care previne scăparea accidentală atunci când este ținut cu mănuși. Termosul este făcut pentru a fi cât mai ușor de manevrat. Stratul interior este acoperit cu un strat special subțire, care îmbunătățește proprietățile izolatoare și este, de asemenea, antibacterian.
Pentru o utilizare optimă a termosului, vă recomandăm înainte de utilizare:
dacă doriți să puneți mâncare fierbinete în termos, înainte de utilizare încălziți termosul cu apă caldă timp de aproximativ 4 minute, apoi aruncați apa și puneți mâncarea înăuntru
faceți același lucru pentru băuturi sau alimente reci (turnați apă rece / 4 min.)
un mare avantaj al termosului este supapa de siguranță
atunci când este presată, presiunea din interiorul termosului se egalizează, eliminând riscul de arsură cu abur fierbinte în timpul deschiderii sau de "explozie" accidentală în timpul transportului
capacul servește, de asemenea, drept castron pentru mâncare
Temperatura apei:
temperatura apei în momentul în care a fost turnată în termos: ~ 98°C
temperatura ambiantă: ~ 20°C ± 2 °C
temperatura alimentelor după 6 ore: ~ 70°C
temperatura alimentelor după 12 ore: ~ 60°C
temperatura alimentelor după 12 ore: ~ 40°C
temperaturile sunt aproximative, fiecare aliment își menține temperatura ușor diferit
Îți place să fii la munte mai mult decât acasă, dar când pătura albă se așterne, simți că sezonul tău s-a terminat? Vă înșelați, terenul acoperit de zăpadă nu este doar pentru schiorii montani. Rachetele de zăpadă sunt cele care te readuc pe traseu.
Astăzi, colegul nostru Lukáš a testat un rucsac de la binecunoscutul brand Osprey. În acest articol veți afla cum a făcut acesta față în timpul testării în condiții nefavorabile, pe ploaie puternică.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.