Travellunch Supă indoneziană de pui cu tăiței
Supă
- Procedeu de fabricare:
- Deshidratare
Informații despre produs
Bucurați-vă de o masă copioasă în timpul drumețiilor cu mâncarea Travellunch. Se pregătește rapid și simplu. Se toarnă apă fiartă peste mâncare, se amestecă, se închide punga și se așteaptă 10-15 minute. Valoarea energetică a acestei mâncări este de 1900 kJ = 440 kcal.
O singură porție, inclusiv cu ambalaj cântărește 50 g, iar o porție dublă 100 g.
Avantajele principale ale mâncării Travellunch:
- greutate redusă
- economisire a spațiului din rucsac
- gust excelent
- ingrediente de calitate
- nu conține conservanți
- nu este necesară stocarea în frigider
- se prepară în propriul ambalaj
- timp scurt de preparare
Ingrediente:
spaghete (grâu dur) 73 %, sare, extract de drojdie, maltodextrină, grăsime de palmier, ceapă, grăsime de pui 0,4 %, extract de pui 0,2 %, acid (L (+) acid tartric), amidon modificat, zahăr din lapte, mirodenii, extracte de condimente, potențiator de aromă E621, arome de condimente
Valori nutriționale medii la 100 g de produs uscat:
Valori nutriționale | 100 g |
Energie | 1643 kJ |
Proteine | 11 g |
Zaharide | 52 g |
Grăsimi | 13 g |
Prezentarea mâncării Travellunch:
Parametri
- Marcă
- Travellunch
- Greutate
- 100 g
- Nr. de porții
- 2
- Procedeu de fabricare
- Deshidratare
- Termen de garanție
- 24 luni
- Codul produsului
- 76013558
- EAN
- 4008097502694
Despre producători
Producătorul Travellunch® este firmă germană Simpert Reiter GmbH, care a fost fondată în anul 1928. În afacerile alimentare moderne, se prepară bio-ecologică mâncare gata pregătită, de foarte multe ori apreciate, pentru calitatea lor. Fiecare pachet Travellunch® înseamnă pentru firmă mulți ani de experiență în producerea a milioane de mese gata preparate. Datorită utilizării tehnologiei speciale în producție, aceste alimente nu își pierd deloc gustul sau valoarea nutritivă și sunt o masă completă care vă va furniza energia necesară.
Principii respectate în producție:
- controlul bacteriologic al materiilor prime și al produselor finite
- folosind doar materii prime de înaltă calitate și materiale de ambalaj
- controlul voluntar de către un chimist alimentar testat de stat
- înregistrarea și autorizarea în UE ca operațiune de prelucrare a cărnii, combinată cu cerințe stricte de igienă
- ambalaje extrem de ușoare (punga goală cântărește aproximativ 10 g). Ambalajul poate fi ușor eliminat.
- producerea de alimente congelate/deshidratată fără conservanți
- producerea de alimente congelate/ deshidratată care va oferi organismului tot ce are nevoie chiar și la cea mai mare încărcătură