Cana Kupilka Classic Kuksa, cu un volum de 370 ml, poate fi folosită atât în camping, cât și acasă. Este fabricat din material termoplastic, care este potrivit pentru băuturi calde sau alimente.
Informații despre produs
Cuvântul Kupilka provine din cuvântul finlandez pentru ceașcă, care este "kuppi". Se referă la un termen folosit de finlandezi cu zeci de ani în urmă, când bărbații și femeile își încălzeau mâinile cu un "kuppi" și o băutură fierbinte în el în timpul iernii aspre din zonă. Kupilka oferă o varietate de vase. Cel mai tradițional produs este "Kuksa", un recipient din lemn pentru băuturi calde și reci, folosit în mod tradițional de populația indigenă din Laponia.
Classic Kuksa este o cană nordică clasică de la Kupilka, care are tradiție în Laponia, unde este folosită vara pentru a lua apă dintr-un pârâu sau pentru a culege fructe de pădure. În timpul iernii, îl puteți folosi, de exemplu, pentru ceai, cu care vă încălziți apoi mâinile. Cana este ușoară și durabilă, poate fi folosită, de exemplu, în timpul drumețiilor, campingului sau în natură. Pot fi curățate cu apă caldă. Produsele Kupilka nu necesită nicio întreținere specială. Produsele pot fi spălate în mașina de spălat vase. Temperatura recomandată pentru băuturile și alimentele servite în vasele de gătit Kupilka este între -30 °C și 100 °C.
Lemn compozit:
Produsele Kupilka sunt fabricate din biomateriale. Compozitul termoplastic conține 50% lemn de pin și 50% plastic. În comparație cu plasticul, acest material are o rezistență mai mare la căldură și o durată de viață mai lungă datorită structurii compozite dense. Spre deosebire de plastic, acesta poate fi gravat. Dacă comparați acest material cu lemnul, veți observa imediat marile avantaje. Nu necesită întreținere specială, nu absoarbe mirosurile și nu este sensibil la umiditate.. Produsele Kupilka sunt reciclabile. La sfârșitul duratei de viață a produsului, acesta poate fi reprocesat, șlefuit și poate deveni parte a unui nou produs. Toate ambalajele și etichetele Kupilka sunt fabricate din carton reciclat.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.